Zorgboerderij

Waarom "De haam"

Wij vinden het belangrijk dat de cliënt zich welkom, veilig en vertrouwd voelt op de boerderij. Dit kan door de deskundigheid en menselijke begeleiding waarbij respect, gastvrijheid, gezelligheid en herkenbaarheid voorop staan. Er wordt ingespeeld op de mogelijkhedenen ondersteuning geboden bij het maken van zijn of haar keuzes. Door goed te kijken, luisteren en praten met de cliënt, voelt deze zich gehoord waardoor deze zich als persoon waardevol voelt. Zorgboerderij “De haam” gaat voor kwaliteit van leven en kan hier een bijdrage aan geven.

Lees meer
Huiselijk
Warme zorg
Natuur en dieren
Rolstoeltoegankelijk

Voor wie

Zorgboerderij “De haam” richt zich voornamelijk op mensen die ondersteuning nodig hebben wegens ouderdom, sociaal isolement, ziekte of handicap. Bij ons ontvang je een zinvolle en aangename dagbegeleiding en/of weekinvulling. Wat we minstens zo belangrijk vinden is het ontlasten van de mantelzorgers. De dagbegeleiding en de wisselwerking die het met zich meebrengt, zorgen ervoor dat mensen ondanks hun zorgbehoefte zo lang mogelijk thuis, in hun vertrouwde omgeving, kunnen blijven wonen. De mantelzorgers op hun beurt krijgen meer tijd voor zichzelf en houden zo de zorg thuis langer of beter vol.

Lees meer

Activiteiten

Wij willen jou laten genieten van alles wat de boerderij te bieden heeft en vinden het belangrijk dat je wordt uitgedaagd om de dingen te doen die jij nog goed kunt.

Welke activiteiten kun je op Zorgboerderij “De haam” zoal verwachten?

Lees meer
Website door Aandachttrekkers Privacyregelement