Stand van zaken Corona

Stand van zaken Corona

Op het moment van schrijven, zitten we in de tweede golf zoals de deskundigen het noemen. We doen al het mogelijke om verspreiding van het virus te voorkomen. Dit wordt door de cliënten niet altijd als prettig ervaren: we moeten vaker onze handen wassen en desinfecteren, we moeten afstand houden, de begeleiding loopt met mondkapjes op. Allemaal zaken die soms niet worden begrepen maar wel noodzakelijk zijn.

We kunnen er trots op zijn dat iedereen toch meewerkt en hopen dat wij en onze cliënten deze maatregelen voorlopig nog vol kunnen houden. Alles om besmetting met het virus of sluiting van de zorgboerderij te voorkomen, want daar zit niemand op te wachten.Daarom nog een hart onder de riem voor iedereen: De zon komt op en gaat onder, maar nooit uit!

Vanwege de huidige situatie hebben we alle inspraak- en themaavonden geannuleerd. Deze zullen dit jaar niet meer gaan plaatsvinden. Ook hadden we nog een feestavond voor het personeel en vrijwilligers gepland staan in oktober maar deze wordt ook gecanceld. Balen…dat wordt inhalen!

Overig nieuws

Website door Aandachttrekkers Privacyregelement