Nieuws

  

Stagiaires gezocht!

Ben jij een enthousiaste, ondernemende en leergierige student(e) die een opleiding Maatschappelijke zorg of Dienstverlening (voorheen helpende) volgt? of van een andere opleiding?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij: Je komt terecht in een leuk team met een prettige, vertrouwde leeromgeving. Onze zorgboerderij heeft een huiselijke sfeer en hierdoor hebben we nauw contact met onze cliënten. Je wordt goed begeleid om de competenties van je opleiding te behalen én om je eigen talenten te ontwikkelen. We werken vaste tijden van maandag t/m vrijdag en je ontvangt een reiskostenvergoeding.

Interesse? Stuur je CV en korte motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

'Dans met mij'nieuws dansen
Dansmiddagen voor mensen met dementie en hun mantelzorgers

Iedere derde donderdag van de maand wordt er een dansmiddag voor mensen met dementie en andere geinteresseerden georganiseerd: van 14.00 tot 16.00 uur bij Janssen Dansen en Sporten in Venray. Afgelopen 16 maart was de tweede dansmiddag. Marij is er samen met een cliënt naar toe geweest. Dit was voor ons een mooie gelegenheid om een kijkje te gaan nemen op deze middag en zelf te ervaren hoe het is. 

Marij: "Met z’n tweeën zijn wij die middag naar Venray gegaan. We begonnen gezellig met een kopje koffie en lekker stukje vlaai onder het genot van live muziek: Jac’s music. Daarna werden de beentjes gestrekt en hebben we heerlijk gedanst. De middag was goed bezocht en het was een zeer gezellige middag. Zeker een aanrader voor diegene die van dansen houdt of gewoon van muziek kan genieten.Voor herhaling vatbaar!"

Klik hier voor meer informatie.

 

Alzheimercafé Venray

Bijeenkomsten voor iedereen die met dementie te maken heeft. Elke tweede maandag van de maand, 19:30 -21:30 uur, inloop vanaf 19:00 uur. Adres: de Kemphaan, Kennedyplein 1, 5801 VH Venray. Voor meer info, kijk op deze website.

  

Meer nieuws?

Klik hier om de nieuwsbrief van juli 2018 te lezen.

 

 

 

 

 

 

© 2014, Alle rechten voorbehouden

Zorgboerderij de Haam