Nieuws

  

Aangepaste openingstijden

Zorgboerderij "De Haam" is op woensdag 17 oktober gesloten i.v.m. grote poetsdag.

 

Themabijeenkomst

Dinsdag 13 november hebben we weer een themabijeenkomst. Deze avond hebben we gastspreker Apotheker Dhr. M Kingma van Apotheek Benu Venray. Hij zal vertellen over hoe de apotheek te werk gaat, wat zijn taken zijn en waar zijn verantwoordelijkheden liggen.Als u algemene vragen hebt mag vooraf aan ons doorgeven, zodat hij dit mee kan nemen in zijn presentatie.De bijeenkomst zal om 19.30 uur beginnen. Inloop vanaf 19.00 uur.

 

Alzheimercafé Venray

Elke 2e maandag van de maand is er een bijeenkomst in het Alzheimercafé Venray. Deze vindt plaats in Ouderencentrum de Kemphaan op het Kennedyplein in Venray. De avond is van 19.30 -21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur).De komende maanden staan de volgende thema’s op de planning:

Maandag 8 oktober Ondersteuning logopedie en diëtetiek bij dementie. Gastspreker: Geertje Janssen (logopediste Zorggroep) en Marijke Rouschop (diëtiste Zorggroep en Vincent van Gogh)
Maandag 12 november De invloed van dementie op je relatie Gastspreker: Patty Broekman, basispsycholoog poli ouderen Vincent van Gogh
Maandag 10 december Voorstelling Henk Amuseert: een optreden van Henk Deters. Een ontspannen voorstelling met liedjes/verhaaltjes in de feestmand December.

Voor meer informatie: www.alzheimer-nederland.nl/regios/noord-limburg/alzheimer-cafe-regio-venray

 

 

Stagiaires gezocht!

Ben jij een enthousiaste, ondernemende en leergierige student(e) die een opleiding Maatschappelijke zorg of Dienstverlening (voorheen helpende) volgt? of van een andere opleiding?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij: Je komt terecht in een leuk team met een prettige, vertrouwde leeromgeving. Onze zorgboerderij heeft een huiselijke sfeer en hierdoor hebben we nauw contact met onze cliënten. Je wordt goed begeleid om de competenties van je opleiding te behalen én om je eigen talenten te ontwikkelen. We werken vaste tijden van maandag t/m vrijdag en je ontvangt een reiskostenvergoeding.

Interesse? Stuur je CV en korte motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

'Dans met mij'nieuws dansen
Dansmiddagen voor mensen met dementie en hun mantelzorgers

Iedere derde donderdag van de maand wordt er een dansmiddag voor mensen met dementie en andere geinteresseerden georganiseerd: van 14.00 tot 16.00 uur bij Janssen Dansen en Sporten in Venray. Afgelopen 16 maart was de tweede dansmiddag. Marij is er samen met een cliënt naar toe geweest. Dit was voor ons een mooie gelegenheid om een kijkje te gaan nemen op deze middag en zelf te ervaren hoe het is. 

Marij: "Met z’n tweeën zijn wij die middag naar Venray gegaan. We begonnen gezellig met een kopje koffie en lekker stukje vlaai onder het genot van live muziek: Jac’s music. Daarna werden de beentjes gestrekt en hebben we heerlijk gedanst. De middag was goed bezocht en het was een zeer gezellige middag. Zeker een aanrader voor diegene die van dansen houdt of gewoon van muziek kan genieten.Voor herhaling vatbaar!"

Klik hier voor meer informatie.

 

Alzheimercafé Venray

Bijeenkomsten voor iedereen die met dementie te maken heeft. Elke tweede maandag van de maand, 19:30 -21:30 uur, inloop vanaf 19:00 uur. Adres: de Kemphaan, Kennedyplein 1, 5801 VH Venray. Voor meer info, kijk op deze website.

  

Meer nieuws?

Klik hier om de nieuwsbrief van september 2018 te lezen.

 

 

 

 

 

 

© 2014, Alle rechten voorbehouden

Zorgboerderij de Haam