Nieuws

 

mukkenstal

Samenwerking met de Mukkenstal’

‘Kinderen en ouderen hebben baat bij ontmoeting’: iets waar je vaker in het nieuws over leest en wat ook bewezen is.

Een tijdje geleden hebben wij een aantal kinderen van kinderopvang “De Mukkenstal” mogen ontvangen bij ons op de zorgboerderij. Samen hebben we een balspel gedaan, liedjes gezongen, kippen gevoerd en bloemen geplukt.

Vervolgens hebben wij een bezoekje gebracht aan de Mukkenstal. Hier hebben we gezellig in de koeienstal verhaaltjes gelezen en samen in het stro gezeten. Wij hebben ervan genoten.

Inmiddels hebben er al een aantal bezoekjes over en weer plaatsgevonden. De intentie is om dit maandelijks te organiseren.

 

Stagiaires gezocht!

Ben jij een enthousiaste, ondernemende en leergierige student(e) die een opleiding Maatschappelijke zorg of Dienstverlening (voorheen helpende) volgt? Of van een andere opleiding? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je komt terecht in een leuk team met een prettige, vertrouwde leeromgeving. Onze zorgboerderij heeft een huiselijke sfeer en hierdoor hebben we nauw contact met onze cliënten. Je wordt goed begeleid om de competenties van je opleiding te behalen én om je eigen talenten te ontwikkelen. We werken vaste tijden van maandag t/m vrijdag en je ontvangt een reiskostenvergoeding.

Interesse? Stuur je CV en korte motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

'Dans met mij'

Iedere derde donderdag van de maand wordt er een dansmiddag voor mensen met dementie, hun mantelzorgers en andere geinteresseerden georganiseerd van 14.00 tot 16.00 uur bij Janssen Dansen en Sporten in Venray. 

Marij: "Met z’n tweeën zijn wij naar Venray gegaan. We begonnen gezellig met een kopje koffie en een lekker stukje vlaai onder het genot van live muziek: Jac’s music. Daarna werden de beentjes gestrekt en hebben we heerlijk gedanst. De middag was goed bezocht en het was erg gezellig. Zeker een aanrader voor diegene die van dansen houdt of gewoon van muziek wil genieten.Voor herhaling vatbaar!"

Klik hier voor meer informatie.

 

Meer nieuws?

Klik hier om de nieuwsbrief van december 2019 te lezen.

 

 

 

 

 

 

© 2014, Alle rechten voorbehouden

Zorgboerderij de Haam