Zorgboerderij "De haam"

ZORGBOERDERIJ KLEINSCHALIG OPEN

We gaan weer gefaseerd opstarten met de dagbesteding. Dit zal nog in een aangepaste vorm gaan plaatsvinden. Wij dienen de richtlijnen op te volgen van het RIVM wat o.a. betekent dat wij per dag minder cliënten een dagbestedingsplek kunnen aanbieden dan vóór de coronacrisis.

Wij als team verheugen ons er op om onze deuren weer op een kiertje te kunnen zetten, al realiseren we ons dat dit alleen met de grootst mogelijke zorg en verantwoording kan plaatsvinden.

 

home1dsc 6620

In het dorpje Veulen, in de gemeente Venray, ligt het agrarisch familiebedrijf van Sef, Annerie, David en Gerdie Janssen. Sef en Annerie wonen samen met hun 2 kinderen op het bedrijf. David en Gerdie wonen met hun 4 kinderen op korte afstand van Zorgboerderij "De haam" op een tweede lokatie van het bedrijf.

Vanaf januari 2005 combineren wij ons gevarieerd agrarisch bedrijf met Zorgboerderij "De haam". We bieden inclusieve zorg om de kwaliteit van het leven van de oudere mens te verhogen d.m.v. dagverzorging aan ouderen met een lichamelijke, geestelijke en/of sociale en psychogeriatrische problematiek. Ons agrarisch bedrijf bestaat uit vrije uitloop kippen, een hondenkennel met labradors en teckels (hondenkennel Janslust) en een grote kudde schapen die o.a. ingezet wordt bij natuurbeheer. Verder is er een moestuin, een bloementuin en een gezellige tunnelkas.

Sinds 2007 hebben wij het keurmerk "Kwaliteit laat je zien" door de Federatie Landbouw en Zorg. Dit wordt elke 3 jaar gecontroleerd en verlengd als we aan de eisen voldoen. Vanaf januari 2014 hebben zorgboeren die aangesloten zijn bij de LLTB (Limburgse Land- en Tuinbouw bond) een eigen coöperatie: Coöperatie Limburgse Zorgboeren (CLZ). Deze coöperatie is voor en door de zorgboeren opgericht. Voor meer informatie, kijk op www.limburgsezorgboeren.nl.

logo zorgboeren

© 2014, Alle rechten voorbehouden

Zorgboerderij de Haam